5-IN-1 EYE MASK

129.95DKK

Depend 5-in-1 Eye Mask er et rigtigt “quick fix” til dig, der hurtigt vil have et sundere og friskere look omkring øjnene, samtidig med at du får gavn af maskens længerevarende effekt.

5-in-1 Eye Masks unikke effekter og resultater på huden er mulige gennem en blanding af peptider og collagen – som er hudens vigtigste protein og byggesten. Masken virker opstrammende og reducerer eventuelle rynker, samtidig med at den renser huden, mindsker synlige porer og fjerner mørke toner under øjnene. De tilsatte havalger giver masken ekstremt gode fugtgivende egenskaber, så din hud får en mere ungdommelig følelse.

Varenummer (SKU): 4970-1 Kategorier: ,
Yderligere information

  1. Fugt huden under øjnene med vand og læg en patch under hvert øje. 5-in-1 Eye Mask skal være godt fugtet, og det kan eventuelt være nødvendigt at påføre mere vand på maskens overside. Når 5-in-1 Eye Mask er aktiveret, bliver den til en transparent gel.

  2. Lad 5-in-1 Eye Mask virke i mindst 30 minutter, eller til masken er tørret helt, for at opnå et ultimativt resultat.

  3. Tag herefter masken af ved forsigtigt at trække filmen af, eller skyl den af med vand. Behandlingen kan foretages to gange om ugen, eller ved behov.

  4 st Eye Masks.

  For flere inspirerende tips, velkommen til Dependguiden Academy

  https://www.dependcosmetic.dk/depend-academy/

FÅ VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig og bliv opdateret med nyheder, trends og VIP events.
close-link