EYEBROW POMADE MEDIUM BROWN

129.95DKK

Depend Eyebrow Pomade Colour Cream er et praktisk 2-i-1-produkt, hvor du får både farve og fiksering. Påfør Eyebrow Pomade Colour Cream med Depend Eyebrow Duo Brush (sælges særskilt), og børst brynene igennem, så de får et naturligt udseende. Pomaden sætter sig og giver dine øjenbryn den perfekte form og farve. Fås i seks naturlige toner: Ebony, Dark Brown, Medium Brown, Soft Brown, Caramel og Taupe.

Varenummer (SKU): 4937 Kategorier: ,
Yderligere information

  1. Start med at kæmme brynet igennem med den spoleformede børste på Eyebrow Duo Brush (sælges særskilt). Kæm opad og udad.

  2. Tag lidt Pomade Colour Cream fra krukken med den tynde skrå pensel, og arbejd produktet ind i den ved at pensle mod oversiden af din hånd eller undersiden af låget til krukken. Dette for at forhindre, at produktet klumper, eller at du påfører for meget farve på en gang.

  3. Påfør produktet i en linje langs med din nedre brynlinje. Start omtrent i midten af brynet og træk linjen udad mod tindingen og den smalle spids af brynet, og fortsæt herefter linjen ind mod næseroden uden at have taget mere farve. Dette for at undgå, at du får for meget farve i starten af brynet, der hvor det er tykkest. De fleste mennesker har et tyndere bevokset bryn i starten ved næseroden, og dette vil vi beholde for at bevare et naturligt udseende. Husk derfor hele tiden på, at brynet skal være svagere og mere udvisket i starten og smallere og mere defineret ved den ydre spids.

  4. Hvis du har brynhår, der er ved at vokse ud, et ar eller af andre årsager har en uønsket form på dit bryn, så lægger du linjen, der hvor du ønsker at have den i stedet for at følge din eksisterende nedre brynlinje. Pomade Colour Cream vil på en naturlig måde udfylde eventuelle bare områder i dit bryn.

  5. Brug igen den skrå pensel, uden at have taget mere farve, til at udviske og blende linjen ind opad i brynet langs med hårene. Pomaden tørrer ikke med det samme, så du har lidt tid til at arbejde den ind.

  6. Tag lidt Pomade Colour Cream på penslen, og læg denne gang en linje langs med din øvre øjenbrynslinje. Start på midten, arbejd dig ud mod spidsen, og fortsæt herefter med at lægge en svagere og mere udvisket linje ved den tykkere del af brynet. Her følger du din naturlige brynlinje.

  7. Udfyld brynet ved at påføre Pomade Colour Cream langs med hårstråene i små strøg. Prøv at få et stærkere og mere defineret bryn længst ude i spidsen, og vær opmærksom på kun at bruge lidt produkt på den indre del af brynet, så det bliver svagt og udvisket der. Du kan også forsigtigt lægge lidt ekstra skygge langs den nedre linje. Husk altid at arbejde Pomade Colour Cream ind i penslen før påføring.

  8. Børst brynet igennem med den spoleformede børste, så pomaden fordeles og blandes jævnt og fint.

  9. Afslut gerne med at definere brynet yderligere ved at lægge en concealer, f.eks. Depend Eyebrow Duo Styler ”Wax & Concealer Pencil”, eller en highlighter, som nogle af dem fra Depend Eyebrow Beauty Kit, langs med hele undersiden af brynet. Vær omhyggelig med at udviske highlighteren ordentligt nedad mod øjeæblet, så resultatet bliver naturligt.

  Ingredients: Isododecane, Trimethylsiloxysilicate, Mica, Isohexadecane, C12-15 Alkyl Benzoate, Cera Alba, Silica Dimethyl Silylate, Paraffin, Disteardimonium Hectorite, Glycol Montanate,  Propylene Carbonate, Phenoxyethanol, Synthetic Wax, Tocopheryl Acetate. +/- CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891.

  For flere inspirerende tips, velkommen til Dependguiden Academy

  https://www.dependcosmetic.dk/depend-academy/

FÅ VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig og bliv opdateret med nyheder, trends og VIP events.
close-link