EYELASH FORTIFYING GROWTH SERUM

349.95DKK 174.95DKK

Styrkende øjenvippeserum med peptider og aminosyrer, der virker fra bunden og hjælper dine vipper og bryn med at vokse sig længere og fyldigere på blot nogle uger. Serummet virker over tid, samtidig med at det giver næring og genfugter dine vipper.

Varenummer (SKU): 4908-1 Kategorier: ,
Yderligere information

  1. Rengør omhyggeligt øjenomgivelserne med en oliefri makeupfjerner om aftenen, for eksempel Depend Eye Makeup Remover Pads (Oil Free), så du får al makeup og alt fedt ordentligt af inden påføring.

  2. Påfør serummet på den øvre vipperække, præcis ved hårrødderne, og spred det ud over vippen. Gentag på den nedre vipperække. Hvis du vil have fyldigere øjenbryn, påfører du serummet på det ønskede område på brynene.

  3. Lad serummet virke over natten, og vask ansigtet som sædvanlig om morgenen. Gentag proceduren dagligt i 2-6 uger afhængigt af det ønskede resultat.

  Hvis du bruger kontaktlinser, påføres serummet, efter at disse er taget ud om aftenen. Hvis der påføres serum om morgenen, gøres dette, efter at kontaktlinserne er sat i.

  Hvis du ikke får påført serummet en dag, opretholdes den nuværende effekt, og der startes fra dette udgangspunkt, når du genoptager behandlingen.

  For at opnå optimal effekt anbefaler vi, at produktet anvendes i en periode på 6 uger. Herefter bør du holde en pause på 3 uger, inden en ny 6-ugers-periode påbegyndes.

  Tips!

  Hvis du vil have et hurtigere resultat, kan serummet også bruges om morgenen. Påfør serummet i henhold til instruktionen, og vent med at lægge din makeup, til serummet er tørret ind. Vent i mindst 2-3 minutter.

  Pakningen indeholder: 6 ml øjenvippeserum.

  Ingredients: Aqua, Glycerin, Myristoyl Pentapeptide-17, Sodium PCA, Arginine, Sodium Lactate, PCA, Glycine, Threonine, Proline, Valine, Isoleucine, Histidine, Alanine, Serine, Aspartic Acid, Phenoxyethanol, Phenylalanine, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Hydroxyethylcellulose.

  For flere inspirerende tips, velkommen til Dependguiden Academy

  https://www.dependcosmetic.dk/depend-academy/

Matchende produkter

FÅ VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig og bliv opdateret med nyheder, trends og VIP events.
close-link