GELEKIT FRENCH LOOK, SQUARE

185.95DKK

Alt hvad du skal bruge for at modellere dine negle. 44 supertynde tipper i nyt unikt design. Den færdigdesignede French Look-tip medfører let, sikker og hurtig påsætning. Spar 50 % af behandlingstiden, da du ikke behøver at lakere fransk manicure, fordi tipperne allerede er færdigdesignet i dette look. Tipperne har også den rigtige længde, og hæftefladen er supertynd, så du ikke behøver at foretage en filebehandling for at udjævne samlingen mellem tip og naturlig negl. Der findes en udførlig brugsanvisning i pakningen.

Varenummer (SKU): 6204 Kategorier: ,
Yderligere information

    1. Rengør dine hænder og negle: Har du neglelak på neglene, så tag denne af med neglelakfjerner (som ikke indeholder olie), og vask hænderne med lunkent vand (ikke med sæbe, da den ofte indeholder olie). Skub herefter forsigtigt neglebåndet tilbage med manicure sticken. Tag ikke for hårdt fat, da du kan skade neglen eller neglebåndet.

    2. Form den naturlige negls kant, så den passer til tippen.

    3. Gør forsigtigt overfladen på neglen “ru” med flade 1 (rosa) på polerfilen.

    4. Kig på tipperne, så du får en ide om, hvilken tip der passer til dine negle. Tippen skal dække neglen fra kant til kant i bredden og skal ikke dække mere end en tredjedel af neglen i længden. Hvis du ikke finder en tip, der passer helt nøjagtigt, kan du altid file kanterne ned på en større tip, til den passer perfekt. Lad tipperne blive siddende på kortet (både ved afprøvning og påsætning).

    5. For at få den bedste hæfteflade anbefaler vi, at du rengør en sidste gang med en neglelakfjerner (uden olie). Efter dette trin må man ikke røre neglepladen med fingrene – dette for ikke at forurene negl, tip og gel med fedt og bakterier.

    6. Læg herefter lim på den transparente hæfteflade på tippens bagside. Limen skal dække fra kant til kant. Tryk tippen mod neglen, så den lille kant på tippens bagside møder kanten på din naturlige negl. Sørg for, at der ikke er luftbobler mellem tippen og den naturlige negl. Hold ved, indtil limen er tør. Pres ved behov tippens kanter ned mod neglen ved hjælp af manicure sticken. Når tippen sidder fast, brækker du den af kortet.

    7. Tid til påføring af Modelleringsgel og Gel-aktivator (beskyt underlaget under behandlingen). OBS! Start med de 4 fingre og til sidst tommelfingeren på hver hånd. Påfør et tyndt lag Modelleringsgel langs hele din naturlige negl og på tippen. Gelen må ikke berøre neglebåndet, da risikoen for, at gelen slipper, så bliver større; læg den cirka 2 millimeter fra neglebåndet. Spray herefter Gel-aktivatoren på i en afstand på ca. 30 cm, og brug ét (1) pumpetryk pr. negl. (OBS! Spray aldrig mere end ét pumpetryk. Gør du det, vil overfladen, som du bygger op, krakelere). Når det er helt tørt, gentager du samme moment to gange til. I alt tre tynde påføringer med Modelleringsgel og Gel-aktivator. (OBS! Husk at aftørre åbningen på Modelleringsgelen, før du sætter låget på, da låget ellers risikerer at klistre fast).

    8. Afslut behandlingen med at polere neglene med polerfilen.Du har nu lavet et flot French Look med højglans og god holdbarhed.

    Efter ca. 1,5 uge filer du udvoksningen til og udjævner den for efterfølgende at påføre mere Modelleringsgel og Gel-aktivator – dette for at få en opfriskning af neglene samt en længere holdbarhed.

    Aftagning af tipper og gel sker med Depend Negle-remover.

    6 g Modelleringsgel, rosa

    10 ml Gel-aktivator

    2 g Rosa lim + nål

    44 stk. French Look negletipper

    1 stk. manicure stick

    2 stk.neglefile

    For flere madvenlige tips, velkommen til vores kundskabsbank Depend Academy

    https://www.dependcosmetic.dk/depend-academy/

FÅ VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig og bliv opdateret med nyheder, trends og VIP events.
close-link