HAPPY BIRTHDAY

25.95DKK

#576

Lille er blevet stor, det er tid til fødselsdagsfest for minilakken, der fylder 25 år! 5 ml har taget hele verden med storm. Halmstadboen er blevet en globetrotter, der har rejst over hele Europa til den arabiske verden, Asien og Afrika på blot en fragtseddel. 5 millioner flasker forlader om året produktionen i Sverige og havner i toiletskabe i over 50 lande. Kollektionerne opdateres hele tiden med de mest trendy farver for sæsonen. Og med tanke på, hvor prisvenlig den lille flaske er, kan du nemt unde dig selv en lak for hvert outfit i garderoben. Ikke underligt, at minilakken er blevet en rigtig klassiker.

Varenummer (SKU): 2937576 Kategorier: ,
Yderligere information

  Vejen til en perfekt lakering:

  • Anvend alltid under- og overlak
  • Påfør lak i tynde lag af flere omgange
  • Vælg en skånsom neglelakfjerner og fjern neglelakken med den rigtige teknik

  Anvend altid underlak under den farvede lak, det er nøglen til at din lak både holder længere og ikke skaller. Underlakken beskytter desuden neglen så farvepigment fra lakken ikke kan trænge ind i din naturlige negl og forårsage misfarvninger.

  Påfør din farvede lak i tynde lag. Første lag bliver let ujævnt men det bliver flot i andet lag. Depends lak har desuden en specieldesignet pensel hvilket giver en flottere lakering.

  Forsegl lakeringen med en overlak. Påfør 1-2 tynde lag på en tør neglelak. For ekstra holdbarhed påfør et tyndt lag hver anden til hver tredje dag.

  Anvend Depends neglelakfjerner uden acetone, olie, farve og parfume for at undgå at neglen udtørrer og får misfarvninger. Neglelakfjernere med olie efterlader let rester af olie som kan medføre at lakken ikke fæstner ordentligt. Når du afrenser din neglelak anvend følgende teknik: Fugt en vatrondel med neglelakfjerner og tryk den mod neglen, træk derefter lige frem, uden at gnide mod neglefladen. På denne måde undgår du risikoen for misfarvning af neglen.

  Vores formuleringer opdateres kontinuerligt og ingredienserne kan derfor variere fra tid til anden. For aktuelt indhold, se venligst ingredienslisten på det indkøbte produkt.

  Animalsk oprindelse:
  Vegansk formel, indeholder ikke råvarer af animalsk oprindelse.

  Ingredients: # 2937576 [EAN 73162681] Ingredients: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Isopropyl Alcohol, Nitrocellulose, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Calcium Sodium Borosilicate, CI 77891, Mica, Acetone, Stearalkonium Hectorite, Silica Silylate, Styrene/Acrylates Copolymer, Stearalkonium Bentonite, Lecithin, Tin Oxide, Polyhydroxystearic Acid, CI 77002, CI 77499, CI 73360, CI 60725.

  For flere inspirerende tips, velkommen til Dependguiden Academy

  https://www.dependcosmetic.dk/depend-academy/

Dækningsgrad

Farve

Kollektion

Matchende produkter

FÅ VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig og bliv opdateret med nyheder, trends og VIP events.
close-link