KUNSTIGE VIPPER HANNA

59.95DKK

Klassiske lange og tætte vipper med 3D-effekt til et perfekt partylook. Intensiver din makeup med et par kvalitetsvipper, der gør, at dit look holder hele dagen og aftenen. Depend Artificial Eyelashes er håndlavede af naturligt hår med en fleksibel hæfteflade. Dette giver en optimal pasform, en naturlig følelse og et perfekt resultat. Vælg mellem en række forskellige modeller, og indram dine øjne med attitude.

Varenummer (SKU): 5015-1 Kategorier: ,
Yderligere information

  1. Start med at lægge din makeup, men vent med at påføre mascara. Læg gerne en eyeliner, brug for eksempel Depend Eyeliner – Pro Sharp.

  2. Løsn forsigtigt vippen fra plastholderen med Depend Eyelash Applicator eller med en pincet. Selvom vipperne sommetider kan se ens ud for begge øjne, er de det ikke – brug Left til venstre øje og Right til højre øje.

  3. Hold vippen mod øjet for at kontrollere, at den har den rigtige bredde. Hvis vippen er bredere end din egen vipperække, så klip et stykke af, så den passer i størrelsen. Klip en lille bid ad gangen af den ydre ende, dvs. den ende der er nærmest tindingen.

  4. Bøj vippen til, hvis den er blevet for lige i formen, efter at du har løsnet den fra holderen. Et tip er at snurre den rundt om fingeren som et bastskørt for at få en god kurve.

  5. Læg en tynd streg af den medfølgende lim langs kanten af den kunstige vippe. Vær omhyggelig med at påføre limen helt ud i begge ender. Lad limen på vippen blive aktiveret i luften i 10-15 sekunder for at få bedre vedhæftningsevne før påsætning.

  6. Sæt den kunstige vippe på så tæt ved roden af dine egne vipper som muligt (på din eyeliner, hvis du har lagt en). Brug gerne Eyelash Applicator eller en pincet som hjælp til at gøre påsætningen nemmere.

  7. Giv et fast tryk med den anden ende af Eyelash Applicator eller med en pincet, så vippen fæstner ordentligt – tryk først på midten og så til siderne. Afslut med forsigtigt at trykke ned langs hele vipperoden. Nu kan du lægge mascara, hvis du vil have, at den kunstige vippe skal smelte mere sammen med dine egne vipper, eller hvis du vil forstærke resultatet yderligere.

  Færdig!

  1 par kunstige vipper, 1 g latexfri, langtidsholdbar lim, udførlig brugsanvisning i pakningen.

  For flere inspirerende tips, velkommen til Dependguiden Academy

  https://www.dependcosmetic.dk/depend-academy/

Matchende produkter

FÅ VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig og bliv opdateret med nyheder, trends og VIP events.
close-link