O2 PEEL OFF BASE COAT

29.95DKK

#400

O2 Peel Off Base Coat gør det nemmere, at fjerne lakker med glimmer eller glitter. Påfør et tyndt lag Peel off Base Coat. Lad det tørre helt. Laker herefter med valgfri farve/glitterlak, og afslut med overlak. Ved aftagningen trækker/skræller du lakken af uden at bruge neglelakfjerner.

Depend O2 minilak har en perfekt størrelse på 5 ml og en patenteret formula som giver bedre ilt til neglen. Er let at påføre på neglene med den specialdesignet pensel. Du kan vælge dækkeevne ud fra symbolerne på flasken, som viser lakkens dækkeevne. Depend minilak er svenskfremstillet og på forkant, når det gælder valg af råvarer. En rigtig klassiker; lille, trendy og så prisvenlig at du kan unde dig selv en for hvert outfit i garderoben. Kollektionerne opdateres hele tiden i sæsonens farver og fås i over 50 lande.

 

Varenummer (SKU): 2940400 Kategorier: ,
Yderligere information

  Påfør et tyndt lag Peel off Base Coat.
  Lad det tørre helt.

  Laker herefter med valgfri farve/glitterlak, og afslut med overlak.

  Ved aftagningen trækker/skræller du lakken af uden at bruge neglelakfjerner.

  Vores formuleringer opdateres kontinuerligt og ingredienserne kan derfor variere fra tid til anden. For aktuelt indhold, se venligst ingredienslisten på det indkøbte produkt.

  Animalsk oprindelse:
  Vegansk formel, indeholder ikke råvarer af animalsk oprindelse.

  Ingredients: # [2940400] [EAN 73156895] Ingredients: Aqua, Alcohol Denat, Polyvinyl Alcohol, Mek, Glycerin, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Disodium Edta.

  For flere inspirerende tips, velkommen til Dependguiden Academy

  https://www.dependcosmetic.dk/depend-academy/

Depend O2 Peel Off Base Coat har en perfekt størrelse på 5 ml og en patenteret formula som giver bedre ilt til neglen. Er let at påføre på neglene med den specialdesignet pensel.

Dækningsgrad

Kollektion

Produkttype

Matchende produkter

FÅ VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig og bliv opdateret med nyheder, trends og VIP events.
close-link