PUMP-IN HURTIG/LUGTFRI 125 ML

49.95DKK

Nyhed, i en fleksibel pumpeflaske!

Lugtfri special-lakfjerner, der er mild og effektiv. Rigtig god til tørre/flossede negle. Til naturlige negle. Indeholder ikke acetone – dermed mindskes risikoen for, at neglen udtørres, bliver porøs, eller at du beskadiger den naturlige negleflade. Indeholder ikke olie, farve eller parfume, der kan forårsage misfarvning af neglen eller efterlade rester på neglefladen og dermed forringe vedhæftningen af din neglelak. Skyl negle og hænder godt med lunkent vand efter afsluttet behandling. OBS – må ikke bruges på kunstige negle.

Drej hættens øvre del til højre, og åbn låget. Læg en bomuldspad på pumpedelen, og tryk ned for at tilføre den ønskede mængde væske. 125 ml.

Varenummer (SKU): 2840 Kategorier: ,
Yderligere information

  Drej hættens øvre del til højre, og åbn låget. Læg en bomuldspad på pumpedelen, og tryk ned for at tilføre den ønskede mængde væske.

  Advarsel: Kommer stoffet i øjnene, skylles øjnene straks med rigeligt vand. Kontakt læge, hvis ubehag vedvarer. Kan beskadige andre overflader ved kontakt. Opbevares utilgængeligt for børn.

  Vores formuleringer opdateres kontinuerligt og ingredienserne kan derfor variere fra tid til anden. For aktuelt indhold, se venligst ingredienslisten på det indkøbte produkt.

  Animalsk oprindelse:
  Vegansk formel, indeholder ikke råvarer af animalsk oprindelse.

  Ingredients: Propylene Carbonate, Alcohol Denat.

  For flere inspirerende tips, velkommen til Dependguiden Academy

  https://www.dependcosmetic.dk/depend-academy/

FÅ VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig og bliv opdateret med nyheder, trends og VIP events.
close-link