PUMP-IN MILJØTILPASSET 125 ML

54.95DKK

Nyhed, i en fleksibel pumpeflaske!

Nordic Swan Ecolabel! En lugtfri, miljøtilpasset neglelakfjerner, der virker hurtigt. Til naturlige negle (ikke kunstige negle). Indeholder ikke acetone. Indeholder ikke olie, arve eller parfume, der kan forårsage misfarvning af neglen eller efterlade rester på neglefladen og dermed forringe vedhæftningen af din neglelak. OBS! Må ikke brukes på kunstige negler. Ikke kast gamle/utgåtte produkter i toalettet, avløpet eller søpla. Lever det på en miljøstasjon for farlig avfall i stedet.

Drej hættens øvre del til højre, og åbn låget. Læg en bomuldspad på pumpedelen, og tryk ned for at tilføre den ønskede mængde væske. 125 ml.

Varenummer (SKU): 2842 Kategorier: ,
Yderligere information

  Drej hættens øvre del til højre, og åbn låget. Læg en bomuldspad på pumpedelen, og tryk ned for at tilføre den ønskede mængde væske.

  Advarsel: Kommer stoffet i øjnene, skylles øjnene straks med rigeligt vand. Kontakt læge, hvis ubehag vedvarer. Kan beskadige andre overflader ved kontakt. Opbevares utilgængeligt for børn.

  Vores formuleringer opdateres kontinuerligt og ingredienserne kan derfor variere fra tid til anden. For aktuelt indhold, se venligst ingredienslisten på det indkøbte produkt.

  Animalsk oprindelse:
  Vegansk formel, indeholder ikke råvarer af animalsk oprindelse.

  Ingredients: Propylene Carbonate, Alcohol Denat.

  For flere inspirerende tips, velkommen til Dependguiden Academy

  https://www.dependcosmetic.dk/depend-academy/

FÅ VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig og bliv opdateret med nyheder, trends og VIP events.
close-link