REFILL NEGLETIPPER FRENCH LOOK, OVAL

109.95DKK

Natural Look negletipper med perfekt pasform klar til brug, inkl. neglelim. 110 st refiller. Nummereret 0-9. Find nemt den rigtige kunstige negl til din naturlige negl. Depend negletipper har et naturligt og smukt udseende. Har perfekt pasform og er nemme at sætte på. Hver negletip er nummereret, så at du nemt kan finde ud af, hvilken tip der passer til din naturlige negl. Udførlig brugsanvisning findes i emballagen.

Varenummer (SKU): 6074 Kategorier: ,
Yderligere information

  1. Rengør dine hænder omhyggeligt, især negle og neglebånd. Lad tørre igennem.

  2. Udvælg de kunstige negle, som passer til de pågældende negle. Hvis du ikke finder en kunstig negl med perfekt pasform, vælg så en, som er noget større, og fil den til i kanten.

  3. Påfør et tyndt lag Depend Neglelim på spidsens overflade, som klæber fast til neglen. OBS! Ikke over hele neglen. Tag hul på limen med den blå nål.

  4. Sæt de kunstige negle på. Tryk til i 5-10 sek. OBS! Pas på, at der ikke opstår luftlommer mellem neglen og spidsen, da dette kan give infektioner. Hvis der opstår luftlommer, skal der sættes en ny negl på.

  Vi fraråder at bruge kunstige negle i mere end 10 dage i træk. Derefter skal neglene luftes, inden man kan sætte nye negle på igen. Fjernelse af kunstige negle. Brug Depend Kunstneglfjerner.

  OBS! Knæk eller træk aldrig den kunstige negl af, da du kan beskadige din naturlige negl herved.

  110 st refiller inkl. neglelim.

  For flere madvenlige tips, velkommen til vores kundskabsbank Depend Academy

  https://www.dependcosmetic.dk/depend-academy/

FÅ VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig og bliv opdateret med nyheder, trends og VIP events.
close-link