SCULPTURE – FOREST GREEN

79.95kr.

# 1106 Forest Green

sculpting · abstract art · recreate · shape · diffrence – Sculpture

Ny gelformel med høj iQ. Gel polish som hærdes under UV/LED lampe og som med 5 enkle trin giver et superglansfuldt resultat med en fylde, der adskiller sig fra en almindelig neglelak. Du behøver ikke at klargøre din naturlige negl med filning eller behandle med stærk primer. Gel iQ behøver kun let rengøring med en mild Pre-Cleanser, inden du udfører din lakbehandling. UV/LED-lampen er specialudviklet med en hærdetid på 30 sekunder for hvert påføringstrin. Symbiosen mellem lampe og lak giver en selvudjævning, hvor eventuelle rande forsvinder under hærdningen, selvom du ikke har lakeret helt jævnt.

Efter hærdning af overlakken i lampen er sidste trin rengøring med High Shine Cleanser, som frembringer en fantastisk glans og farvegengivelse. Lakken er nu hærdet, tør og kan berøres direkte samt tåler stød. Gel iQ giver et særdeles holdbart resultat i op til 14 dage.

Varenummer (SKU): 29101106 Kategorier: ,
Yderligere information

    Brug ikke dette produkt, hvis:
    Du tidligere har fået en allergisk reaktion efter brug af UV/LED-hærdede negleprodukter.

    Du er overfølsom over for akrylater, da disse produkter kan forårsage en allergisk reaktion.

    Du har sår på eller revner i neglebåndene eller lignende, eller hvis dine negle er i dårlig forfatning (tynde, tørre, flossede).

    Du bider negle eller har korte negle, hvor neglekanten (toppen) stopper før enden af fingerspidserne.

    Sikkerhedsinformation
    Produktet er ikke beregnet til personer under 16 år. Opbevares utilgængeligt for børn.

    Produktet er ikke beregnet til at blive påført mere end én gang hver 14. dag.

    Må ikke komme i kontakt med huden. Sørg omhyggeligt for kun at påføre produktet på neglefladen og ikke omgivende hud eller på neglebånd. Hvis du får lak på huden eller neglebåndene, skal du forsigtigt fjerne produktet med Gel iQ Pre-Cleanser på en bomuldspad. Når hærdningen er færdig, vaskes huden grundigt med vand og sæbe for at fjerne eventuelle restprodukter.

    Må ikke komme i kontakt med øjnene. Ved kontakt med øjnene: Skyl forsigtigt med vand i flere minutter. Fjern eventuelle kontaktlinser. Fortsæt skylning. Ved vedvarende øjenirritation: Søg lægehjælp.

    Hærd altid i 30 sekunder mellem hvert lag i UV/LED-lampen. Kortere tid hærder ikke materialet færdigt og giver dermed en øget risiko for allergi samt dårligere holdbarhed.

    Allergiinformation: Indeholder ingredienser, der kan forårsage allergisk reaktion hos overfølsomme personer. Hvis du udvikler rødme eller kløe, skal du stoppe med at bruge dette produkt. Hvis der opstår svie, kløe eller hævelse under behandlingen, skal du fjerne uhærdet materiale med Gel iQ Pre-Cleanser på en bomuldspad og efterfølgende vaske hænderne grundigt med vand og sæbe. Ved vedvarende problemer: Søg lægehjælp. Ved hudirritation eller hududslæt efter behandling: Søg lægehjælp.

    Laker altid med god sikkerhedsmargin til neglebåndet.

    Læs hele brugsanvisningen omhyggeligt igennem, inden du påbegynder behandlingen.

    Sådan gør du:
    Vigtigt: Hvis underlak, farvet lak eller overlak kommer i kontakt med huden omkring neglen, skal denne fjernes med Gel iQ Pre-Cleanser på en vatpind før hærdningen. Gælder for trin 2, 3 og 4 nedenfor.
    For at få en tilpas mængde lak på penslen, stryges penslen først af mod indersiden af flaskehalsen.

    Sådan påfører du Gel iQ på fingerneglene:
    1. Rengøring: Påfør Gel iQ Pre-Cleanser på en bomuldspad, og rengør neglene omhyggeligt. Lad neglen tørre i 30 sekunder, så den bliver helt tør. Rør ikke ved neglefladen, efter at den er rengjort.

    2. Underlak: Påfør et tyndt lag Gel iQ Base Coat. Hærd i 30 sekunder i UV/LED-lampen.

    3. Farve: Påfør et tyndt lag Gel iQ Farve. Hærd i 30 sekunder i UV/LED-lampen. Påfør herefter endnu et tyndt lag Gel iQ Farve, og hærd i 30 sekunder i UV/LED-lampen.

    4. Overlak: Påfør et tyndt lag Gel iQ Top Coat, og hærd i 30 sekunder i UV/LED-lampen.

    5. Rengøring/Top Finishing: Neglen har nu en klæbrig overflade, som skal af for at frembringe den optimale glans. Derfor er det vigtigt, at hele neglefladen rengøres med Gel iQ High Shine Cleanser. Tør neglefladen af med et fast træk for at få den klæbrige overflade af. Sørg for at have mindst 12 bomuldspads til rådighed.

    Sådan gør du for hver negl:
    1. Påfør rigeligt med Gel iQ High Shine Cleanser på en bomuldspad.

    2. Læg den våde overflade på pad’en over hele neglen, og vent i 5 sekunder.

    3. Tryk med 2 fingre på pad’en, så du får et jævnt tryk på hele neglens flade. Træk herefter fra neglebåndet og op mod neglespidsen i ét fast træk.

    4. Skift til en ny ren pad for hver negl, og gentag herefter samme trin for alle neglene.

    5. Når alle neglene er rengjort efter dette princip, foretager du endnu en rengøring med cleanseren. Dette vil give en fantastisk glans og fremhæve farvens skær.
    Væd pad’en med cleanser, og rengør fra neglebåndet og ud mod neglespidsen. Først midt på og herefter venstre og højre side. Benyt en ny ren pad for hver hånd.

    Vigtigt! Afslut hele behandlingen med at vaske hænderne grundigt med vand og sæbe.

    Du er nu færdig med behandlingen og har en holdbar lakering med højglans, som holder i ca. 2 uger.

    Vores formuleringer opdateres kontinuerligt og ingredienserne kan derfor variere fra tid til anden. For aktuelt indhold, se venligst ingredienslisten på det indkøbte produkt.

    Animalsk oprindelse:
    Vegansk formel, indeholder ikke råvarer af animalsk oprindelse.

    Ingredients: # 29101106 Bis-HEA Poly(1,4-Butanediol)-9/IPDI Copolymer, Hydroxypropyl Methacrylate, Ethyl Trimethylbenzoyl Phenylphosphinate, Silica, BHT, CI 19140, CI 77891, CI 77499, CI 19140, CI 77510.

    For flere inspirerende tips, velkommen til Dependguiden Academy

    https://www.dependcosmetic.dk/depend-academy/

FÅ VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig og bliv opdateret med nyheder, trends og VIP events.
close-link