Handelsbetingelser

Købsvilkår
Samtlige priser på Dependcosmetic.dk angives i danske kroner inklusiv moms, men eksklusiv fragt. Salg sker kun til privatpersoner i Danmark. Der indgås en bindende købsaftale, så snart din bestilling er bekræftet af os, og en ordrebekræftelse er sendt til din anførte e‑mailadresse.

Produkter
Vi kan ikke garantere, at produkternes farver i webshoppen afspejler virkeligheden helt nøjagtigt. Farverne kan gengives på forskellig måde, afhængigt af for eksempel din computer- eller telefonskærm, grafikkort og computerens indstillinger.

Betalingsmåde
Vi samarbejder med Svea Ekonomi AB og tilbyder betaling med kort og ’direktbetaling’. Kort, der kan betales med, er VISA og Mastercard. Ved betaling angives kortnummer samt kortets udløbsdato og kontrolcifre. Vi henviser til vilkårene i kassen for Svea Checkout.

Fragt og levering
Depend leverer til Danmark (ikke til Færøerne og Grønland) fra Sverige. Vi bestræber os altid på at levere din ordre så hurtigt som muligt, og den forventede leveringstid er normalt 4‑5 arbejdsdage. Leveringstider i højsæsoner kan være længere (f.eks. til jul, i Black Week og ved andre kampagner). Forsinkes en leverance med mere end 15 arbejdsdage efter den beregnede leveringstid, kan du afbryde din bestilling ved at kontakte kundeservice@dependcosmetic.dk. Ved forsinkelse står vi ved vores ansvar og refunderer beløbet for din ordre. Hvis bestillingen allerede er afsendt, skal du først returnere varen til os, inden en kreditnota kan udstedes. Depend påtager sig ikke ansvar for eventuelle skader opstået under transport, men vi rapporterer dette til vores transportør.

Vi tilbyder følgende fragtmetoder:

DHL Parcel Connect 40 DK
Vi benytter os af DHL og levering til Parcel Connect for at give dig hurtig og sikker levering. Advisering sker på det mobilnummer eller den mailadresse, der er anført på ordrebekræftelsen. Hvis du er kommet til at anføre en forkert adresse, så kontakt os hurtigst muligt på kundeservice@dependcosmetic.dk.

Force majeure
Med force majeure menes der ekstraordinære hændelser uden for partens kontrol. Eksempler på dette er naturkatastrofer, oversvømmelser, krige, opløb, strejker osv. Denne klausul fritager Depend for ansvaret for forpligtelser, som Depend ikke er i stand til at påtage sig på grund af hændelser uden for vores kontrol.

Kampagner og rabatter
Alle kampagner med nedsat pris er tidsbegrænsede. Flere tilbud kan som udgangspunkt ikke kombineres. En rabatkode eller kupon er kun gyldig én gang pr. kunde og indkøb. Hvis intet andet er angivet, gælder koden kun i forbindelse med ordinær pris (ikke udsalg) og kan ikke kombineres med andre rabatter. Ved åbenlyst misbrug af tilbud, f.eks. kuponer og kampagnekoder, forbeholder vi os retten til at annullere den aktuelle ordre. Kampagner og rabatkoder gælder kun for nye bestillinger og kan ikke bruges med tilbagevirkende kraft.

Reklamationer
Hvis du vil reklamere over et produkt, skal du kontakte kundeservice@dependcosmetic.dk og vedlægge foto samt ordrenummer.

Ombytningsret/fortrydelsesret
Hvis du gør brug af ombytnings-/fortrydelsesretten, står du som kunde for forsendelsesomkostningerne i forbindelse med at sende varen retur samt er ansvarlig for, at varen når os. Benyt den fortrykte returformular, der fulgte med i din pakke. Når varen er returneret, refunderer vi købsbeløbet til dig inden for 3‑4 dage. Hvis varen er fejlekspederet, står vi selvfølgelig for returfragt; ellers står du selv for alle eventuelle forsendelsesomkostninger.

Ombytningsret
Der er 14 dages ombytningsret på din vare, regnet fra den dag du modtog den. Følgende vilkår gælder:

  1. Varen er ubrugt og fejlfri.
  2. Komplet originalemballage leveres tilbage hel og uskadt.
  3. Kvittering eller faktura forefindes og kan fremvises.

Send varen retur, sammen med udfyldt returseddel og kopi af faktura, til vores centrallager på adressen:

Depend Cosmetic AB
Att. Kundeservice
Knäredsgatan 21,
302 50 Halmstad
Sweden

Er varen fejlekspederet eller beskadiget under fragt (altså ikke fortrydelse eller ombytning), så kontakt os med det samme på e‑mailadressen kundeservice@dependcosmetic.dk for at få yderligere hjælp.

Fortrydelsesret
Hvis du vil hæve dit køb og returnere dine varer, vil vi bede dig om at meddele det til os på skrift, inden for 14 dage efter at du har modtaget dine varer. Benyt e‑mailadressen kundeservice@dependcosmetic.dk, og oplys også dit ordrenummer.

Kundeservice
Hvis du har behov for hjælp til din bestilling, kan du kontakte vores kundeservice på kundeservice@dependcosmetic.dk. Vi vil besvare din forespørgsel inden for 48 timer, mandag‑fredag.

Tak, fordi du handler hos Depend!