LASH & EYEBROW COLOUR BRUN

119.95DKK

Få friske øjne uden makeup med Depend Lash & Eyebrow Colour. Dine øjne er altid naturligt markerede – lige fra morgenstunden, når du dyrker sport, soler dig eller bader. Lash & Eyebrow Colour har en ny og revolutionerende urte- og plantebaseret formel og indeholder bl.a. røllike, morgenfrue, grøn te og blåbær. Denne unikke sammensætning er blevet til et produkt, som er vandfast, skånsomt at anvende, nemt og hurtigt at påføre, og som giver en intensiv farve, der holder længe. Dette giver også et indtryk af længere vipper og mere markerede bryn. Behandlingen tager kun nogle minutter, og resultatet holder i op til 6 uger. Indholdet i pakningen rækker til 5-7 behandlinger. Fås i farverne sort, sortbrun, mørkebrun og brun.

Varenummer (SKU): 4907-1 Kategorier: ,
Yderligere information

  Virketider:
  Tube 1 (farvegel) 2 min. + 5 min.
  Tube 2 (aktiveringsgel) 1 min.

  Farvning af vipper

  1. Læg en jævn streg farvegel fra tube 1 langs påføringsbørsten. Fordel gelen jævnt over børsten med spidsen af tuben. Vær omhyggelig med at bruge den ene børste til tube 1 og den anden til tube 2.

  2. Påfør gel som en mascara med påføringsbørsten. Fordel gelen godt over hele vippen. Det er meget vigtigt, at hele vippen bliver godt gennemfugtet med gel fra rod til spids. Vær forsigtig, så du ikke får gel i øjnene.

  3. Efter 2 minutter tørres vippen omhyggeligt af med en vatrondel, så al overskydende gel fjernes. Hvis dette ikke gøres, udebliver farvningsresultatet/farveresultatet. Vent herefter i 5 minutter, inden aktiveringsgel fra tube 2 påføres. Udfør trin 4 i ventetiden.

  4. Smør beskyttelsescreme på det nedre øjenlåg og huden nærmest vipper og bryn. Sæt nu beskyttelsespapiret på og så tæt på den nedre vippe som muligt for at beskytte huden under farvning. Vær forsigtig, så der ikke kommer beskyttelsescreme på vipperne, der skal farves, da det i givet fald vil forringe farveresultatet/farvningsresultatet.

  5. Læg en jævn streg aktiveringsgel fra tube 2 langs påføringsbørsten. Fordel gelen jævnt over børsten med spidsen af tuben. OBS: Tør altid børsten grundigt af med papir, inden du lægger ny gel på børsten.

  6. Fordel gel godt over hele vippen med påføringsbørsten. Det er meget vigtigt, at hele vippen bliver godt gennemfugtet med gel fra rod til spids. Lad gelen virke i 1 minut. Vær forsigtig, så du ikke får gel i øjnene. Hvis der er kommet gel på huden, skal gelen tørres af med det samme for at undgå farvning af huden.

  7. Fugt en vatrondel med lunkent vand, og fjern omhyggeligt al farve, efter at virketiden er gået.

  Farvning af bryn

  1.Læg en jævn streg farvegel fra tube 1 langs påføringsbørsten. Fordel gelen jævnt over børsten med spidsen af tuben. Vær omhyggelig med at bruge den ene børste til tube 1 og den anden til tube 2.

  2. Læg gel på med påføringsbørsten. Fordel gelen godt over hele øjenbrynet. Det er meget vigtigt, at alt hår, der skal farves, er godt gennemfugtet med gel.

  3. Efter 2 minutter tørres brynet omhyggeligt af med en vatrondel, så al overskydende gel fjernes. Hvis dette ikke gøres, udebliver farvningsresultatet/farveresultatet. Vent herefter i 5 minutter, inden aktiveringsgel fra tube 2 påføres. Udfør trin 4 i ventetiden.

  4. Påfør med en vatpind beskyttelsescreme på det hudområde omkring øjenbrynene, hvor du ikke vil have farve. Vær forsigtig, så der ikke kommer beskyttelsescreme på brynene, der skal farves, da det i givet fald vil forringe farveresultatet/farvningsresultatet.

  5. Læg en jævn streg aktiveringsgel fra tube 2 langs påføringsbørsten. Fordel gelen jævnt over børsten med spidsen af tuben. OBS: Tør altid børsten grundigt af med papir, inden du lægger ny gel på børsten.

  6. Fordel gel godt over hele brynet med påføringsbørsten, så alt hår bliver gennemfugtet med gel. Lad gelen virke i 1 minut. Hvis der er kommet gel på huden, skal gelen tørres af med det samme for at undgå farvning af huden.

  7. Fugt en vatrondel med lunkent vand, og tør omhyggeligt al farve af, efter at virketiden er gået.

  Rengør altid påføringsbørsterne med lidt vand og opvaskemiddel efter afsluttet behandling.

  Ingredients: Aktiveringsgel/ Kehitegeeliä: Aqua, Silver Nitrate, Ammonium Hydroxide, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer.

  Ingredients: Färggelé/ Värigeeliä: Aqua, Alcohol denat, (Calendula Officinalis/Safflower Flower)/(Achillea Millefolium Flower/Leaf/Stem)/(Vaccinium Myrtillus/Vitex Agnus-Castus Fruit)/Rhus Chinensis Gall/Walnut Husk/(Camellia Sinensis/Nettle Leaf)/(Juniperus Communis Leaf/Stem)/Horse Chestnut Nut/Dichroa Febrifuga Root/Grape Seed/Acacia Catechu Wood/Goldenrod/Hypericum Perforatum Extract, Carbomer, Sodium Hydroxide.

  Ingredients: Skyddscreme/ Suojavoide: Petrolatum.

  For flere inspirerende tips, velkommen til Dependguiden Academy

  https://www.dependcosmetic.dk/depend-academy/

FÅ VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig og bliv opdateret med nyheder, trends og VIP events.
close-link