BLONDERING MØRKEBLOND-LYSBLOND

79.95DKK

Blonderingspulver med nyskabende beskyttelsesteknologi. Håret plejes og beskyttes under behandlingen ved hjælp af maleinsyre, der sammenbinder og styrker hårets naturlige keratinstruktur.

Varenummer (SKU): 5153 Kategori:
Yderligere information

  Læs altid omhyggeligt brugsanvisning, advarselstekst og anbefalinger på yderkartoner, flasker og poser før brug. Kontrollér, at pakken indeholder de rigtige komponenter.

  Advarsel
  Indeholder brintoverilte og persulfater. Produktet kan fremkalde allergisk reaktion. Undgå kontakt med øjnene. Skyl straks øjnene med rigeligt vand, hvis produktet kommer i kontakt med dem. Bruges ikke til blegning af øjenvipper og øjenbryn. Blandet materiale må ikke gemmes i lukket flaske og genanvendes. Så kan der opstå tryk, og flasken kan eksplodere. Hvis du undervejs i behandlingen føler svie eller prikken, eller hvis du får udslæt, skal du straks afbryde behandlingen og skylle håret umiddelbart med vand; søg læge ved behov. Der må ikke anvendes metalgenstande under behandlingen. Fjern metalspænder, nåle, smykker og beskyt briller. Skyl håret grundigt efter behandlingen. Brug de medfølgende beskyttelseshandsker.
  Opbevares utilgængeligt for børn.

  Vigtige anbefalinger
  Brug ikke dette produkt, hvis:
  – dit hår er tørt, slidt eller i dårlig stand pga. gentagne kemiske behandlinger, eller hvis du ofte bruger fladjern.
  – din hovedbund er følsom, irriteret eller skadet, eller hvis du tidligere har reageret på lignende produkter.
  – dit hår er behandlet med Henna eller metalbaserede farver. Udfør en overfølsomhedstest 48 timer før brug. Se instruktion.Vask ikke håret med shampoo inden behandlingen. Indeholder håret meget gelé, mousse eller spray, bør håret vaskes. Håret skal være helt tørt inden behandling.
  Håret må ikke permanentes i forbindelse med blonderingsbehandlingen.
  Må ikke anvendes til børn.
  Tilsæt ikke varme fra føn- eller hårtørrer. Gå ikke i sauna under behandlingen.
  Undgå, at produktet kommer i kontakt med tøj, gulve, vægge eller andet inventar. Ved spild skal man straks skylle det af for at undgå misfarvning.

  Tips & Råd
  Hvis du før behandlingen vil se, hvordan slutresultatet bliver, skal du blondere en teststribe som beskrevet i brugsanvisningen. Tag tid og se, hvornår du får det resultat, du vil have. Mørkere hår skal have længere virketid, og da de røde og gule farvepigmenter er kraftigere i mørkt hår, er det vigtigt, at du ikke afbryder behandlingen for tidligt, eftersom disse pigmenter påvirkes sidst i behandlingen. Stribe-/Blonderingscremen kan have en ”underlig” farve under selve behandlingen. Det er helt normalt og har intet med slutresultatet at gøre. Hvis der opstår røde eller gule nuancer, skyldes det, at du har afsluttet behandlingen for tidligt, eller at hårets naturlige grundtone har været for mørk. Så kan behandlingen gøres om efter 2 uger (forudsat at håret er i god stand) for at opnå det ønskede resultat.Er håret meget mørkebrunt eller næsten sort, anbefales behandling i to trin, hvis et lyseblond resultat ønskes. Udfør to behandlinger med 2 ugers mellemrum (forudsat at håret er i god stand). Ved hver behandling lysnes håret 2-3 nuancer.

  Overfølsomhedstest
  Tag en knivspids blonderingspulver og et par dråber vand. Bland med spatelen i en kop til en jævn creme. Påfør et tyndt lag creme i albuehulen ca. 1×1 cm. Undgå kontakt med tekstiler. Vent 45 minutter. Vask cremen omhyggeligt af med lunkent vand. Hvis huden reagerer, før testen er færdig, skal du straks afbryde testen og skylle huden med lunkent vand, idet du ikke må bruge dette produkt. Hvis huden reagerer inden for 48 timer, må du ikke bruge dette produkt. Luk posen omhyggeligt med tape efter testen. Denne test er ingen 100% garanti, men en god forsigtighedsforanstaltning mod eventuel allergisk reaktion.

  BLONDERING
  1. Red håret. Blonderingscremen skal påføres på tørt hår. Husk at beskytte tøj og skuldre med et håndklæde eller lign. Tag plasthandskerne på. Det er en god idé at have et ur ved hånden for at kontrollere behandlingstiden.
  2. Bland farven i en skål af plast eller glas. OBS! Skålen må ikke være af metal. Hæld først Jojoba-aktivatoren i skålen og derefter blonderingspulveret. Omrør blandingen med træspatelen, indtil den har en jævn, cremet konsistens.
  3. Første behandling: Påfør omgående den færdige blanding med en pensel eller med fingerspidserne. Begynd dér, hvor håret er mørkest, og fordel derefter blandingen jævnt over hele håret. Behandling af udvokset hår: Påfør kun blonderingscreme på det nyudvoksede hår tættest på hovedbunden.
  4. Behandlingstid: 15-45 min. afhængigt af din naturlige grundfarve og hvor lyst et resultat du ønsker. Se anbefalingerne i nedenstående tabel.

  Første behandling:
  Kontrollér, om håret er færdigblonderet: Fugt et stykke vat og aftør en hårtot. Hvis du har opnået den ønskede nuance, skal du afbryde behandlingen, og hvis ikke, påfører du ny blanding på testtotten. OBS! Vær forsigtig og test ofte. Den samlede behandlingstid må ikke overstige anbefalingerne i tabellen i forhold til naturlig hårfarve og ønsket resultat.

  Behandling af udvokset hår:
  Den samme totale behandlingstid som ved den første behandling, men for at undgå synlige grænser i håret,
  når du blonderer det udvoksede hår, skal du rede håret fra stedet med creme og ned mod hårspidserne, når du
  kan se, at du har opnået næsten samme nuance som resten af håret, hvorefter du afslutter behandlingen. Dette plejer at udgøre de sidste 3-5 minutter af den samlede behandlingstid, der passer til dit hår.
  5. Når behandlingen er færdig, tilsætter du varmt vand og masserer, til det skummer. Skyl derefter omhyggeligt med vand.
  6. Kom Aloe Vera-hårkuren i håret og lad den virke i ca. 5 min. Skyl derefter alt håret med vand. Aloe Vera-hårkuren svaler og neutraliserer hovedbunden. Nu har du fået en ny smuk, lys tone og et blødt og fyldigt hår, der skinner glansfuldt.

  Potassium Persulfate, Magnesium Carbonate Hydroxide, Sodium Metasilicate, Ammonium
  Persulfate, Sodium Stearate, Maleic Acid, Cyamopsis Tetragonoloba Gum (Cyamopsis
  Tetragonoloba (Guar) Gum), PVP, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Tetrasodium EDTA,
  Sodium Lauryl Sulfate.

  For flere inspirerende tips, velkommen til Dependguiden Academy

  https://www.dependcosmetic.dk/depend-academy/

FÅ VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig og bliv opdateret med nyheder, trends og VIP events.
close-link