EYEBROW PENCIL SLIM & THIN SOFT BROWN

129.95DKK

Skønheden ligger i detaljerne, og Depend Eyebrow Pencil – Slim & Thin med sin spids på 1,5 mm og øjenbrynsbørste i den anden ende er perfekt til præcisionsarbejde. Tegn særskilte hårstrå, eller lav en rigtig skarp øjenbrynskontur.

Varenummer (SKU): 4914 Kategorier: ,
Yderligere information

  1. Start med at kæmme brynet igennem med den spoleformede børste i pennens ene ende.

  2. Læg en tynd linje langs med din nedre brynlinje for at markere brynets konturer. Start omtrent i midten af brynet og træk linjen udad mod tindingen og den smalle spids af brynet, og fortsæt herefter linjen ind mod næseroden. Dette for at undgå, at du lægger en for stærk en linje i starten af brynet, der hvor det er tykkest. De fleste mennesker har et tyndere bevokset bryn i starten, ved næseroden, og dette vil vi beholde for at bevare et naturligt udseende. Husk derfor hele tiden på, at brynet skal være svagere og mere udvisket i starten og smallere og mere defineret ved den ydre spids.

  3. Hvis du har brynhår, der er ved at vokse ud, et ar eller af andre årsager har en uønsket form på dit bryn, lægger du linjen, der hvor du ønsker at have den i stedet for at følge din eksisterende nedre brynlinje. Depend Slim & Thin er perfekt tilpasset til på en naturlig måde at kunne udfylde eventuelle bare områder i dit bryn.

  4. Læg små tynde streger i tyndt bevoksede partier i dit bryn for at efterligne naturlige hårstrå.

  5. Læg nu en tynd linje langs med din øvre øjenbrynslinje. Start på midten, før pennen ud mod spidsen, og fortsæt herefter med at lægge meget svag og tynd linje ved den tykkere del af brynet. Her følger du din naturlige brynlinje.

  6. Udfyld resten af brynet i små strøg i hårets vokseretning. Prøv at få et stærkere og mere defineret bryn længst ude i spidsen, og vær opmærksom på at være lidt mere forsigtig ved den indre del af brynet, så det bliver svagt og udvisket der.

  7. Børst brynet igennem med den spoleformede børste for at sikre, at eventuelle skarpe linjer blendes ind og udviskes.

  Ingredients: Hydrogenated Soybean Oil, Hydrogenated Coco-Glycerides, Polyethylene, Zinc Stearate, Copernicia Cerifera Wax, Hydrogenated Coconut Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Polyglyceryl-2 Triisostearate, Mica, Methicone +/- CI 77499, CI 77492, CI 77891, CI 77491.

   

  For flere inspirerende tips, velkommen til Dependguiden Academy

  https://www.dependcosmetic.dk/depend-academy/

FÅ VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig og bliv opdateret med nyheder, trends og VIP events.
close-link