EYEBROW PENCIL TRIANGULAR BLONDE

129.95DKK

Depend Eyebrow Pencil – Triangular er en pen med specialdesignet spids og unik konsistens, hvilket giver dig mulighed for at lave perfekte smalle, eller brede, linjer samt skyggelægge større områder og på denne måde definere dine bryn. Eyebrow Pencil – Triangular er forsynet med en øjenbrynsbørste, er vandfast og har en holdbar formel.

Varenummer (SKU): 4926 Kategorier: ,
Yderligere information

  Start med at kæmme brynet igennem med den spoleformede børste i pennens ene ende. Kæm opad og udad.

  1.Vinkl pennespidsens kant langs med øjenbrynet og træk en linje langs med din nedre brynlinje. Start omtrent i midten af brynet og træk linjen udad mod tindingen og den smalle spids af brynet. Fortsæt herefter linjen ind mod næseroden. Dette for at undgå, at du får for meget farve i starten af brynet, der hvor det er tykkest.

  2.Brug gerne spidsen på pennen til med korte strøg at tegne små hårstrå i tyndt bevoksede eller overplukkede områder i dit bryn.

  3.Brug igen pennespidsens lange kant til at trække en linje langs med din øvre øjenbrynslinje. Start på midten, arbejd dig ud mod spidsen, og fortsæt herefter med at lægge en meget svagere linje ved den tykkere del af brynet. Følg din naturlige brynlinje.

  4.Udfyld brynet ved at skyggelægge med den tykke del af pennen langs med hårstråene, i små strøg. Prøv, ved at vinkle pennen, at få et stærkere og mere defineret bryn længst ude i spidsen, og vær opmærksom på at skyggelægge blødt, med den brede side, på den indre del af brynet, så det bliver svagt og udvisket der.

  Du kan også forsigtigt udfylde lidt ekstra langs den nedre brynlinje ved at lave små strøg med den tykke side af penslen skråt op i brynet, med start fra den nedre brynlinje.

  5.Børst brynet igennem med den spoleformede børste, så farven fordeles og blandes jævnt og fint, og eventuelle skarpe linjer udviskes.

  Ingredients: Hydrogenated Soybean Oil, CI 77891, Hydrogenated Coco-Glycerides, CI 77492, Polyethylene, Zinc Stearate, CI 77499, Copernicia Cerifera Wax, Hydrogenated Coconut Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Polyglyceryl-2 Triisostearate, CI 77491.

  For flere inspirerende tips, velkommen til Dependguiden Academy

  https://www.dependcosmetic.dk/depend-academy/

Kollektion

Farve

Produkttype

Matchende produkter

FÅ VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig og bliv opdateret med nyheder, trends og VIP events.
close-link