WISPY ARTICIFIAL EYELASHES SVEA

69.95DKK

*NEW DESIGN*

Svea – Fyldig vippe i en populær kæk model, både naturlig og festlig. Intensiver din makeup med et par kvalitetsvipper, der gør, at dit look holder hele dagen og aftenen. Håndlavede af naturligt hår (ikke fra dyr), som er særligt udvalgt for absolut bedste kvalitet. Vippen har en fleksibel, tynd hæfteflade, er fjerlet og giver en naturlig følelse med maksimal komfort. Kan bruges flere gange. Latexfri, langtidsholdbar lim medfølger i pakningen.

Varenummer (SKU): 5042-1 Kategorier: ,
Yderligere information

  1. Start med at lægge din makeup, men vent med at påføre mascara. Læg gerne en eyeliner, brug for eksempel Depend Eyeliner – Pro Sharp.

  2. Løsn forsigtigt vippen fra plastholderen med Depend Eyelash Applicator eller med en pincet. Selvom vipperne sommetider kan se ens ud for begge øjne, er de det ikke – brug Left til venstre øje og Right til højre øje.

  3. Hold vippen mod øjet for at kontrollere, at den har den rigtige bredde. Hvis vippen er bredere end din egen vipperække, så klip et stykke af, så den passer i størrelsen. Klip en lille bid ad gangen af den ydre ende, dvs. den ende der er nærmest tindingen.

  4. Bøj vippen til, hvis den er blevet for lige i formen, efter at du har løsnet den fra holderen. Et tip er at snurre den rundt om fingeren som et bastskørt for at få en god kurve.

  5. Læg en tynd streg af den medfølgende lim langs kanten af den kunstige vippe. Vær omhyggelig med at påføre limen helt ud i begge ender. Lad limen på vippen blive aktiveret i luften i 10-15 sekunder for at få bedre vedhæftningsevne før påsætning.

  6. Sæt den kunstige vippe på så tæt ved roden af dine egne vipper som muligt (på din eyeliner, hvis du har lagt en). Brug gerne Eyelash Applicator eller en pincet som hjælp til at gøre påsætningen nemmere.

  7. Giv et fast tryk med den anden ende af Eyelash Applicator eller med en pincet, så vippen fæstner ordentligt – tryk først på midten og så til siderne. Afslut med forsigtigt at trykke ned langs hele vipperoden. Nu kan du lægge mascara, hvis du vil have, at den kunstige vippe skal smelte mere sammen med dine egne vipper, eller hvis du vil forstærke resultatet yderligere.

  Færdig!

  1 par kunstige vipper, 1 g lim til kunstige vipper, brugsanvisning.

  For flere inspirerende tips, velkommen til Dependguiden Academy

  https://www.dependcosmetic.dk/depend-academy/

FÅ VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig og bliv opdateret med nyheder, trends og VIP events.
close-link