PUMP-IN LYNHURTIG 125 ML

39.95DKK

Nyhed, i en fleksibel pumpeflaske!

Virker lynhurtigt. Til naturlige negle. Indeholder ikke acetone – dermed mindskes risikoen for at gøre neglen porøs eller at beskadige den naturlige negleflade. Indeholder ikke olie, farve eller parfume, der kan forårsage misfarvning af neglen eller efterlade rester på neglefladen og dermed forringe vedhæftningen af din neglelak. OBS – må ikke bruges på kunstige negle.

Drej hættens øvre del til højre, og åbn låget. Læg en bomuldspad på pumpedelen, og tryk ned for at tilføre den ønskede mængde væske. 125 ml.

Varenummer (SKU): 2841 Kategorier: ,
Yderligere information

  Drej hættens øvre del til højre, og åbn låget. Læg en bomuldspad på pumpedelen, og tryk ned for at tilføre den ønskede mængde væske.

  Advarsel: Meget brandfarlig. Kommer stoffet i øjnene, skylles øjnene straks med rigeligt vand. Kontakt læge, hvis ubehag vedvarer. Holdes væk fra antændelseskilder. Opbevares utilgængeligt for børn.

  Vores formuleringer opdateres kontinuerligt og ingredienserne kan derfor variere fra tid til anden. For aktuelt indhold, se venligst ingredienslisten på det indkøbte produkt.

  Animalsk oprindelse:
  Vegansk formel, indeholder ikke råvarer af animalsk oprindelse.

  Ingredients: Ethyl Acetate, Alcohol Denat, Aqua, Propylene Carbonate.

  For flere inspirerende tips, velkommen til Dependguiden Academy

  https://www.dependcosmetic.dk/depend-academy/

FÅ VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig og bliv opdateret med nyheder, trends og VIP events.
close-link